Uutiset

Uusia työntekijöitä

Turun Tunnin Juna Oy:ssä on aloittanut uusia työntekijöitä.

KTM Minna Aho on aloittanut Business Controllerina 2.1.2024 ja vastaa hankkeen kustannusseurannasta ja taloudellisesta raportoinnista. Aholla on yli 10 vuoden kokemus Business Controllerin ja kaupallisen projektipäällikön tehtävistä Siemensillä, jossa hän työskenteli erityisesti rakennusautomaatio- ja energiatehokkuushankkeissa.

FM, DI Riitta Heliö aloitti ympäristö- ja vastuullisuuspäällikkönä 2.1. Heliöllä on pitkä kokemus rakennustuotannon ympäristöpäällikön tehtävistä muun muassa Saint-Gobainilla ja Hartelassa. Uudessa tehtävässä Heliö vastaa yhtiön ja hankkeen vastuullisuustyön kehittämisestä sekä ympäristölupiin ja kaavoitukseen liittyvistä kokonaisuuksista.

Insinööri Tommi Latva on aloittanut projektipäällikkönä 8.1. Latva siirtyi yhtiöön hankkeen suunnitteluttajana toimivasta Welado Oy:stä, jossa hän vastasi ratahankkeiden suunnitteluun ja rakennuttamiseen liittyvistä kokonaisuuksista. Latvalla on pitkä kokemus rautatiealalta muun muassa VR:ltä. Yhtiössä Latva jatkaa tehtäviään suunnitteluttamisen parissa.  

Riikka Raiso aloittaa johdon assistenttina 5.2. Raiso siirtyy hankkeeseen Lidl Suomi -yhtiöstä, jossa hän työskenteli myynnin vastuuassistenttina monipuolisissa asiakaspalvelu-, tapahtumajärjestely- ja hallintotehtävissä.   

Julkaistu 16.1.2024

Jaa artikkeli: