Uutiset

Kirkkonummen Perälänjärven alueen suunnitelmia esitellään verkkotilaisuudessa

Turun Tunnin Juna Oy järjestää ylimääräisen asukastilaisuuden Kirkkonummen Veikkolassa sijaitsevan Perälänjärven alueen asukkaille ja maanomistajille. Tilaisuus pidetään Teams-kokouksena keskiviikkona 20.9. klo 18.00–19.30.

Tilaisuudessa esitellään keskeisimmät suunnitteluratkaisut, tie- ja katujärjestelyt sekä lunastettavaksi esitettävät maa-alueet.

Perälänjärven alueen suunnittelussa tehdään muutoksia yleissuunnitelmassa sekä kevään asukastilaisuudessa esitettyihin tiejärjestelyihin. Yleissuunnitelman mukainen K107 (Peräläntie) korvataan ratasuunnitelmassa ajoneuvo- ja joukkoliikenteen mahdollistavana tieyhteytenä radan ja Perälänjärven väliin.

Suunnitelmien tarkennuksilla on vaikutusta noin 1,2 kilometrin mittaisen ratalinjan ympärillä oleviin tiejärjestelyihin ja radan rakentamisen vuoksi lunastettavaksi esitettäviin maa-alueisiin.

Tilaisuuteen on kutsuttu suunnitellun ratalinjauksen läheisyydessä sijaitsevien kiinteistöjen omistajat.

Suunnitteluratkaisuihin voi tutustua myös karttapalvelussa osoitteessa tunninjuna.sitowise.com. Suunnitelmista voi jättää palautetta ja kysymyksiä osoitteessa tunninjuna.fi/anna-palautetta tai sähköpostilla osoitteeseen info(a)tunninjuna.fi.

Junayhteyden rakentamisen mahdollistavat ratasuunnitelmat valmistuvat arviolta vuoden 2023 loppuun mennessä, jonka jälkeen ne tulevat virallisesti nähtäville ja niistä voi jättää muistutuksia.

Teams-infotilaisuus Perälänjärven alueen asukkaille
tiistaina 20.9.2023 klo 18.00–19.30.
Osallistumislinkki tilaisuuteen

Julkaistu 11.9.2023

Jaa artikkeli: