Uutiset

Espoon Histan asukastilaisuus 13.10.

Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelu etenee. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Espoon Histan alueen suunnitelmista Kuninkaantien lukiolle torstaina 13.10. klo 17 alkaen.

Aihe: Espoon Histan alueen ratasuunnittelun tilanne
Paikka: Kuninkaantien lukion auditorio, Kaivomestarinniitty 2, 02770 Espoo
Aika: Torstai 13.10.2022 klo 17.00-20.00.

Tilaisuudessa keskustellaan vapaamuotoisesti karttojen äärellä muun muassa ratasuunnitelman tiejärjestelyistä sekä mahdollisista ylijäämämassojen sijoitusalueista. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus antaa palautetta suunnitelmaluonnoksista. Olet tervetullut keskustelemaan myös muista hankkeeseen ja suunnitteluun liittyvistä asioista.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus ei sisällä erillistä esitysosuutta, joten voit tulla paikalle annetun ajan puitteissa, silloin kun sinulle sopii.

Paikalla on Turun Tunnin Juna Oy:n projektijohtaja, suunnitteluryhmän asiantuntijoita sekä Espoon kaupungin edustajia.

Tilaisuuteen on kutsuttu suunnitellun ratalinjauksen läheisyydessä sijaitsevien kiinteistöjen omistajat.

Lisätietoa Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelusta voit lukea osoitteesta tunninjuna.fi/. Sivuilla voit myös antaa palautetta tai esittää kysymyksiä suunnittelusta karttapalautepalvelussa osoitteessa tunninjuna.fi/anna-palautetta/. Tilaisuudessa esiteltävät suunnitelmaluonnokset päivittyvät palveluun 13.10.2022.

Julkaistu 12.10.2022

Jaa artikkeli: