Uutiset

Vihdin asukastilaisuus 31.10.

Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelu etenee. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Vihdin Nummelan alueen suunnitelmista Kuoppanummen koulukeskukseen maanantaina 31.10. klo 16.30 alkaen.

Aihe: Vihdin Nummelan alueen ratasuunnittelun tilanne
Paikka: Kuoppanummen koulukeskus (os. Kuoppanummentie 18, 03100 Nummela)

Aika: Maanantai 31.10.2022 klo 16.30-19.30.

Tilaisuudessa keskustellaan vapaamuotoisesti karttojen äärellä muun muassa ratasuunnitelman tiejärjestelyistä sekä mahdollisista ylijäämämassojen sijoitusalueista. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus antaa palautetta suunnitelmaluonnoksista. Olet tervetullut keskustelemaan myös muista hankkeeseen ja suunnitteluun liittyvistä asioista.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus ei sisällä erillistä esitysosuutta, joten voit tulla paikalle annetun ajan puitteissa, silloin kun sinulle sopii.

Paikalla on Turun Tunnin Juna Oy:n projektijohtaja, suunnitteluryhmän asiantuntijoita sekä Vihdin kunnan edustajia kertomassa Nummelan asemanseudun suunnitelmista. Kahvitarjoilu.

Lisätietoa Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelusta voit lukea osoitteesta tunninjuna.fi/. Sivuilla voit myös antaa palautetta tai esittää kysymyksiä suunnittelusta karttapalautepalvelussa osoitteessa tunninjuna.fi/anna-palautetta/. Tilaisuudessa esiteltävät suunnitelmaluonnokset päivittyvät palveluun 31.10.2022.

Julkaistu 25.10.2022

Jaa artikkeli: