Uutiset

Tunnin junasta keskustellaan SuomiAreenassa perjantaina 15.7.

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena järjestetään Porissa 11.-15.7. Turun Tunnin Juna Oy järjestää paneelikeskustelun Tunnin junalla vahvempi yhteys länteen perjantaina 15.7. klo 11.00-11.45.

Aihe: Tunnin junalla vanhempi yhteys länteen -paneelikeskustelu
Paikka: Porin kaupungintalon pihan lava, Hallituskatu 12, 28100 Pori.
Aika: Perjantai 15.7. klo 11.00-11.45.

Ukrainan sodan myötä Suomi on aiempaa kauempana markkinoilta ja Euroopan mantereelta. Tunnin juna on investointi työmarkkinoiden parempaan toimivuuteen. Se synnyttää Etelä-Suomeen 1,5 miljoonan ihmisen yhtenäisen ja dynaamisen työmarkkina-alueen vauhdittamaan talouskasvua. Samalla uusi yhteys kytkee meidät vahvemmin länteen ja vahvistaa osaltaan Suomen huoltovarmuutta.  

Millaisia mahdollisuuksia Helsingin ja Turun välinen uusi junayhteys tuo ja miten pääsemme suunnitelmista toteutukseen? Aiheesta keskustelevat Keskuskauppakamarin johtava liikenne- ja elinkeinopolitiikan asiantuntija Päivi Wood, INFRA ry:n toimitusjohtaja Paavo Syrjö, Suomen Yrittäjien liikennepoliittinen asiantuntija Emma-Stina Vehmanen ja Turun Tunnin Juna Oy:n toimitusjohtaja Pekka Ottavainen. Keskustelun juontaa Anna Sorainen.

Paneelia voi seurata paikan päällä Porissa tai suorana lähetyksenä MTV Katsomo -palvelussa. Keskustelusta tehdään myös tallenne.

Julkaistu 1.7.2022

Jaa artikkeli: