Uutiset

Salon Siitoonjärven, Suomusjärven ja Muurlan asukastilaisuus 12.10.

Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelu etenee. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Siitoonjärven, Suomusjärven ja Muurlan alueen suunnitelmista keskiviikkona 12.10. Suomusjärven koululle.

Aihe: Salon Siitoonjärven, Suomusjärven ja Muurlan alueen ratasuunnittelun tilanne
Aika: Keskiviikko 12.10.2022 klo 15.00-19.30
Paikka: Suomusjärven koulu, Opintie 1, 25410 Suomusjärvi

Tilaisuudessa keskustellaan vapaamuotoisesti karttojen äärellä muun muassa ratasuunnitelman tiejärjestelyistä sekä mahdollisista ylijäämämassojen sijoitusalueista. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus antaa palautetta suunnitelmaluonnoksista. Olet tervetullut keskustelemaan myös muista hankkeeseen ja suunnitteluun liittyvistä asioista.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus ei sisällä erillistä esitysosuutta, joten voit tulla paikalle annetun ajan puitteissa, silloin kun sinulle sopii.

Paikalla on Turun Tunnin Juna Oy:n projektijohtaja, suunnitteluryhmän asiantuntijoita sekä Salon kaupungin edustajia.

Tilaisuuteen on kutsuttu suunnitellun ratalinjauksen läheisyydessä sijaitsevien kiinteistöjen omistajat.

Lisätietoa Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelusta voit lukea osoitteesta tunninjuna.fi/. Sivuilla voit myös antaa palautetta tai esittää kysymyksiä suunnittelusta karttapalautepalvelussa osoitteessa tunninjuna.fi/anna-palautetta/. Tilaisuudessa esiteltävät suunnitelmaluonnokset päivittyvät palveluun 12.10.2022.

Julkaistu 11.10.2022

Jaa artikkeli: