Uutiset

Mikko Hämeenniemi Länsirata Oy:n viestinnästä ja vastuullisuudesta vastaavaksi johtajaksi

KTM Mikko Hämeenniemi on valittu Länsirata Oy:n viestinnästä ja vastuullisesta yritystoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään 29.7.

Hämeenniemellä on yli vuosikymmenen mittainen kokemus strategisesta viestinnästä ja vastuullisuudesta. Hän on työskennellyt aiemmin mm. konsulttina ja toimitusjohtajana viestintätoimisto Tekirissä.

Länsirata Oy:ssä Hämeenniemi vahvistaa yhtiön strategista viestintää ja vastuullisuusviestintää sekä ylläpitää ja kehittää yhteiskuntasuhteita.

– On hienoa liittyä osaksi Länsirata Oy:n tiimiä ja päästä mukaan hankkeeseen, joka lisää merkittävästi lähiliikennettä sekä mahdollistaa suurelle joukolle suomalaisia liikkumisen ympäristöystävällisesti pitkälle tulevaisuuteen. Lähden innolla mukaan kehittämään yhtiön viestintää ja vastuullisuutta kohti hankkeen seuraavia vaiheita, Hämeenniemi kommentoi.

– Länsirata-hankkeen siirtyessä kohti rakentamisvaihetta vastuullisen yritystoiminnan ja sidosryhmäyhteistyön merkitys korostuu entisestään. Toivotan Mikon lämpimästi tervetulleeksi nykyisen pienen mutta tehokkaan viestintä- ja vastuullisuustiimimme kärkeen, sanoo toimitusjohtaja Pekka Ottavainen.

Lisätietoja:

Pekka Ottavainen, toimitusjohtaja, p. 0400 261 097, pekka.ottavainen(a)lansirata.fi

Mikko Hämeenniemi, johtaja, viestintä ja vastuullinen yritystoiminta, p. 044 292 1803 (29.7.2024 alkaen)

Julkaistu 19.6.2024

Jaa artikkeli: