Uutiset

Lohjan asukastilaisuus 24.10.

Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelu etenee. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Lohjan alueen suunnitelmista Lohjan pääkirjastoon maanantaina 24.10. klo 15 alkaen.

Aihe: Lohjan alueen ratasuunnittelun tilanne
Paikka: L
ohjan pääkirjasto (os. Karstuntie 3, 08100 Lohja)
Aika: Maanantai 24.10.2022 klo 15.00-19.30.

Tilaisuudessa keskustellaan vapaamuotoisesti karttojen äärellä muun muassa ratasuunnitelman tiejärjestelyistä sekä mahdollisista ylijäämämassojen sijoitusalueista. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus antaa palautetta suunnitelmaluonnoksista. Olet tervetullut keskustelemaan myös muista hankkeeseen ja suunnitteluun liittyvistä asioista.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus ei sisällä erillistä esitysosuutta, joten voit tulla paikalle annetun ajan puitteissa, silloin kun sinulle sopii.

Paikalla on Turun Tunnin Juna Oy:n projektijohtaja, suunnitteluryhmän asiantuntijoita sekä Lohjan kaupungin edustajia. Kahvitarjoilu.

Lisätietoa Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelusta voit lukea osoitteesta tunninjuna.fi/. Sivuilla voit myös antaa palautetta tai esittää kysymyksiä suunnittelusta karttapalautepalvelussa osoitteessa tunninjuna.fi/anna-palautetta/. Tilaisuudessa esiteltävät suunnitelmaluonnokset päivittyvät palveluun 24.10.2022.

Julkaistu 19.10.2022

Jaa artikkeli: