Uutiset

Kirkkonummen Veikkolan asukastilaisuus 10.10.

Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelu etenee. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Kirkkonummen Veikkolan alueen suunnitelmista Veikkolan seurakuntakodille 10.10. klo 15.00-19.30.

Aihe: Kirkkonummen Veikkolan alueen ratasuunnittelun tilanne
Paikka: Veikkolan seurakuntakoti, Kisapolku 2, 02880 Veikkola
Aika: Maanantai 10.10.2022 klo 15.00-19.30.

Tilaisuudessa keskustellaan vapaamuotoisesti karttojen äärellä muun muassa ratasuunnitelman tiejärjestelyistä sekä mahdollisista ylijäämämassojen sijoitusalueista. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus antaa palautetta suunnitelmaluonnoksista. Olet tervetullut keskustelemaan myös muista hankkeeseen ja suunnitteluun liittyvistä asioista.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus ei sisällä erillistä esitysosuutta, joten voit tulla paikalle annetun ajan puitteissa, silloin kun sinulle sopii.

Paikalla on Turun Tunnin Juna Oy:n projektijohtaja, suunnitteluryhmän asiantuntijoita sekä Kirkkonummen kunnan edustajia kertomassa Veikkolan asemanseudun suunnitelmista. 

Tilaisuuteen on kutsuttu suunnitellun ratalinjauksen läheisyydessä sijaitsevien kiinteistöjen omistajat.   Lisätietoa Helsingin ja Turun välisen uuden junayhteyden suunnittelusta voit lukea osoitteesta www.tunninjuna.fi. Sivuilla voit myös antaa palautetta tai esittää kysymyksiä suunnittelusta karttapalautepalvelussa osoitteessa https://www.tunninjuna.fi/anna-palautetta/. Tilaisuudessa esiteltävät suunnitelmaluonnokset päivittyvät palveluun 10.10.2022. 

Julkaistu 7.10.2022

Jaa artikkeli: